All-in concept

Wij hebben gemerkt dat men steeds meer behoefte heeft aan kwaliteitsoplossingen tegen steeds meer concurrerende prijzen. Dit is bij de laminaatmarkt niet anders. Dit leidde bij ons ertoe om de werkwijze van onze laminaatverkoop eens onder de loep te nemen. We hebben gemerkt dat men doorgaans een goedkope, maar duurzame oplossing voor de vloer zoekt. Laminaat is dan doorgaans de meest gekozen optie. Ook horen we steeds vaker dat men laminaat wel graag wil, maar dat er toch heel erg tegen het leggen van de vloer opgekeken wordt. Als u dit niet dagelijks doet, dan is laminaat leggen inderdaad een zware onderneming, met name wanneer u veel hoeken in uw bedrijfspand of woning heeft. Om deze redenen werkt het Laminaatmagazijn volgens een ander concept, namelijk het all-in concept.

Wat omvat all-in?

Het Laminaatmagazijn verkoopt geen los laminaat, maar verkoopt het all-in concept. Dat betekent dat u voor een vaste prijs per vierkante meter een volledig afgewerkte vloer krijgt. Dit omvat:

  • Hoogkwaliteit laminaat geschikt voor onder meer projectmatig gebruik;
  • Kwalitatief hoogwaardige ondervloer afgestemd op uw situatie (zoals vloerverwarming);
  • Nette afwerking met plinten.

Wij kunnen dit concept zo goedkoop leveren omdat we alleen grote partijen rechtstreeks bij de fabriek inkopen. Daarnaast werken wij met vakmannen die al jaren laminaatvloeren leggen. Zij werken zeer efficiënt en zorgen er voor dat u snel van uw nieuwe vloer kunt genieten.

Waar leveren wij?

We leveren hoofdzakelijk bij klanten in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Mocht u echter een locatie elders in het land volgens ons all-in concept van laminaat voorzien hebben, neemt u dan zeker ook contact met ons op.

  • Fabrieksverkoop